logo-compas-private-equity-2

Inversions

 

Compas Private Equity està integrat per una cartera d’inversors privats l’enfocament d’inversió se centra en projectes de creixement i expansió d’empreses industrials, de béns o de serveis amb l’objectiu principal d’impulsar el seu creixement i rendibilitat.

En aquesta àrea col·laborem amb entitats especialitzades en Capital Risc i amb Inversors privats Business Angels, així com a socis industrials de caràcter estratègic per a finançar projectes d’inversió, creixements orgànics, aportar liquiditat a accionistes o finançar adquisicions d’altres companyies. Tenim una línia especial d’empreses en reestructuració.

co-inversors

 

Som co-inversors amb entitats de Venture Capital, tant espanyoles com internacionals. A més, comptem amb el suport d’un equip multidisciplinari, amb amplis coneixements i experiència en aquest tipus de projectes. S’aporta, si cal, suport i Back Office de coneixements econòmics, jurídics, tecnològics i de recursos humans.

Inversió

Capitalització de projectes i serveis d'inversió.

Joint Venture

Aliances estratègiques amb socis industrials, Joint Venture.

Capital Risc

Acords amb firmes de capital risc (Private Equity) en operacions de MBO, MBIs, LBOs etc.

Participatius

Finançaments especials i / o estructurada (Mezzanine o Participatius).

Inversors Privats

Coinversió amb inversors privats (Business Angels).

Business Angels

Xarxa d'inversors privats centrats en Startups

Per als projectes d’inversió gestionem el procés integral des de la selecció de projectes, anàlisi del model de negoci, negociació de pacte de socis i closing.

Assessorament a Family Office i a Grups empresarials en la selecció del vehicle inversor que millor s’acomodi a la seva estratègia empresarial (Societat de Capital Risc SCR, Fons de Capital Risc FCR; Societat de Desenvolupament Immobiliari SDI).

Llarga experiència en la gestió de cartera d’empreses participades, operacions de build-up, desinversions, control i seguiment de deals.

Compas
Soluciones estratégicas y accionariales para tu empresa
  • Av. Diagonal 442 Bis Principal
  • 93 368 56 40

Recent Tweets

  • RT @AngelsRoqueta: Cal pendre precaucions pero tenim l’esperança que #totanirabe https://t.co/TShfg1v110
  • RT @AngelsRoqueta: Felicitats equip @GrupCARES per la contribucio al projecte #3DvsCOVID19 com empresa responsable @parctauli @ConsorciZF…